Despre Noi

Societatea Comercială PC TEL SRL cu sediul în București, Sector 1 vă pune la dispoziție câteva date referitoare la modul în care a luat ființă firma și clienții cu care a colaborat.

La baza înființării SC PC TEL SRL au stat două societății  cu o tradiție remarcantă pe piața din România. Prin transformarea celor două firme am încercat să reunim în folosul clienților două experiențe solide în domenii relativ diferite, constituind astfel o seriozitate în cooperarea cu clienții, maximă calitate pentru produsele comercializate, profesionalism și un raport corect de calitate-preț, pentru echipamente și/sau servicii oferite.

Prin unirea celor două firme, activitatea noastră s-a extins, din domeniul tehnicii de calcul, perifericelor, inclusiv în domeniul securității datelor.

Una din firmele fondatoare este SC 3E – Electronical Equipment & Engineering SRL (firmă mixtă româno-americană, fondată in 1990), care a adus un aport majoritar în firma proaspăt creată, reprezentat prin dotări, echipamente, furnizori importanți și experiență profesională la un nivel înalt.

Cea mai mare rețea proiectată, executată și intrată in program de mentenanță fiind AQUAPROIECT SA – București (8 servere, 256 calculatoare, 84 periferice de retea etc.)

Gama de produse pe care le comercializează firma SC PC TEL SRL este suficient de bogată și variată, incluzând numeroase repere din domeiul tehnicii de calcul (computere, componente hard, rețele și componente pentru rețele, imprimante, scannere, etc), iar la comandă se pot procura și alte echipamente din domeniul solicitat și de la firmele solicitate de client.